Bada ute året om

Bada ute året om

Är du en av dem som tycker om att bada utomhus året om, kan ett spabad utomhus vara en värd investering. Speciellt om du har långt till närmsta badsjö. Dessutom är det mycket mer bekvämt att ha tillgång till ett utomhusbad direkt på bakgården.

Bygg ett eget utespa

Med ett spabad i trädgården kommer du kunna njuta av härliga och avslappnade stunder året om. Det behöver heller inte vara särskilt krångligt att sätta ihop ett eget utomhusspa. Ett spabad kan du placera i ena hörnan av altanen tillsammans med någon fin belysning, exempelvis stora ljuslyktor eller ljusslingor. Med ganska enkla medel kan du alltså skapa ett eget mysigt utespa.

Vilket spabad ska du välja?

Det finns både eldrivna spabad och vedeldade badtunnor. Ett eldrivet spabad är redo att användas precis när som helst och passa bra för den som vill ha en enkel och bekväm lösning. Vill du däremot hålla nere dina elkostnader så kan en vedeldad badtunna vara ett bättre alternativ.

Handla utomhusbad på nätet

Idag kan du enkelt beställa utomhusbad på nätet och få det levererat hem till dig. CDON har många olika spabad, badtunnor och jacuzzis i flera modeller och storlekar. Därtill kan du även hitta olika tillbehör så som filter, klor tabletter och liknande.