För dig som vill byta bostad i Göteborg

För dig som vill byta bostad i Göteborg

Bostadsbristen är fortfarande hög i Göteborg. Det beror på att antalet invånare fortsätter att öka. Sedan 1990 har 58 000 nya bostäder tillkommit men det räcker inte till de 155 000 nya invånarna som staden har fått.

Du som har ett kontrakt på en bostad i Göteborg kan känna dig lyckligt lottad. Med ett kontrakt har du möjlighet att byta lägenhet med någon om du vill flytta. Du kanske vill flytta ihop med någon och behöver en större lägenhet.

Så hittar du någon som vill byta lägenhet med dig

Det finns olika sätt att leta efter någon som vill byta bostad med dig. Du kan kolla på nätet om du vill ta hjälp av ett företag som hjälper dig att få kontakt med andra som vill byta lägenhet. Det du behöver göra är att skapa din annons. Sedan kommer den att matchas mot andra annonser som passar dina önskemål.

Genom att ta hjälp av ett företag som förmedlar kontakter så kommer du snabbt i kontakt med andra i Göteborg. Dessutom kan de också hjälpa dig om du vill byta lägenhet med någon i en annan stad. Eftersom bostadsbristen är stor i större städer är det smart att ta hjälp av någon som kan hjälpa dig med en matchning.