Nytt skönt badkar med bubbelfunktion i badrummet

Nytt skönt badkar med bubbelfunktion i badrummet

Drömmer du dig om att krypa ner i ett härligt bubbelbad hemma? Nu kan det blir verklighet. Med ett bubbelbad i badrummet kan du njuta av hemmaspa varje kväll.

Värme kan hjälpa kroppen att slappna av

Ett bubbelbad då och då kan göra kroppen gott. Bubbelbad kan nämligen även hjälpa kroppen att lättare komma ner i varv. Det kan göra gott för din hälsa och känns skönt för kroppen. Framförallt under vinterhalvåret kan det vara bra för kroppen att få ordentlig med värme i form av att avkopplande bad.

Bli inspirerad för att förnya ditt badrum

Hitta inspiration till hur du vill ha ditt nya badrum om du ska renovera. Kanske kan du kolla in detta för att hitta inspiration om du vill byta ut ditt badkar hemma. Tänk även på att du inte behöver göra en stor kostsam renovering för att få en ny känsla på ditt badrum.

Med enkla medel kan du snabbt och billigt skapa en ny känsla. Det kan du exempelvis göra genom att byta textilier, köpa nya små inredningsdetaljer som askar, papperskorg eller tvålpump. Ett bra och billigt tips är även att byta ut inredningen i duschen och uppdatera till nya fräscha pumpar med schampo och tvål.