Fixa vid sommarhuset inför semestern

Fixa vid sommarhuset inför semestern

Snart får vi gå på semester och kanske efterlängtad ledighet. Nu och fram tills er semester börjar så kanske ni får satsa helgerna på att fixa vid sommarhuset inför semestern. Det kan vara skönt att få åka dit och bara vara ledig. Visst det kan finnas mindre projekt som man kan hålla på med.

Badbrygga

Om sommarstugan ligger vid vattnet så kanske det är hög tid att göra något åt den gamla bryggan som funnits där sedan urminnes tider. Istället för att bygga något eget som fungerar så kan det vara bättre att beställa något som man vet kommer att bli bra. Det finns färdiga bryggor att köpa på nätet som underlättar för er. Det kanske bara är fråga om en badbrygga som ska läggas dit. Om ni har båt i sjön så kanske ni väljer en något större båtbrygga för att lägga till vid.

Oavsett projekt så finns det stora fördelar att börja redan nu. Åk till stuga på fredagskväll efter jobbet och ni har en hel lördag och en bit in på söndagen på er att fixa och dona med allehanda projekt. Se till att ni köper det material som ni behöver i god tid och om det kan levereras direkt till ert sommarhus så är det ju bästa lösningen. Kanske ni måste ta ledigt en fredag för att ta emot er bokade leverans av material för ert renoveringsprojekt.