Att välja tapeter till sitt hem

Att välja tapeter till sitt hem

Vill du skapa en ny positiv känsla i hemmet men inte vill flytta kan inredning med nya tapeter vara lösningen. Om du har bott i huset eller lägenheten länge och känner för en nystart är väggarna ofta en nyckel i sammanhanget. Väggarna tar upp en stor del av rummen och är mest synligt.

Många väljer att byta tapeter eftersom det är ett kostnadseffektivt sätt att föra in ny energi med hjälp av mönster och färger.

Hitta rätt tapeter som passar dig

Du kanske har en favoritfärg eller vill utmana dig med mönster som får dig att känna inspiration. Det är enkelt att välja tapeter om du vet vilken design du vill ha och kunna matcha med olika möbler.

När du är mer osäker kan det vara bra att välja neutrala färger som blått, vitt eller beige. Även om det kan bli toppen har det blivit mer populärt att utmana sig själv med mönster. Det kan vara blommigt eller mer science fiction-inspirerade 3D-mönster. Framförallt futuristiska motiv i 3D-design har kommit att bli både trendigt och en självklarhet i många hem.

Välj mellan allt från hexagonalt mönster och kuber till djungelmotiv med elefanter. Det finns många olika häftiga 3D-tapeter för ditt drömhem, välj något här och blir inspirerad.